Press "Enter" to skip to content

Les Films de Cannes à Arad caută voluntari!

Ești pasionat de film și vrei să faci parte din echipa care organizează Les Films de Cannes à Arad, în perioada 25 – 27 octombrie?

Dacă ai între 16 şi 35 de ani, eşti entuziasmat, creativ și ți-ai dori să te implici în coordonarea unuia dintre cele mai așteptate festivaluri de film, te așteptăm să faci parte din trupa noastră de voluntari.
Poți alege ce rol dorești să ai în organizarea festivalului și să alegi departamentul în care vei activa:

? WELCOMING
Primești cu drag publicul de la proiecții, te asiguri că oamenii sunt așezați în condiții optime pentru a viziona filmul și răspunzi întrebărilor legate de începerea proiecției sau oferi materialele informative disponibile.

? PROMOVARE
Inviți oamenii să ni se alăture la proiecțiile existente în program, oferi materialele informative disponibile și te asiguri că ajung în locurile indicate de restul echipei de festival.

? AMENAJARE SPAȚIU
Pregătești sala în care vor avea loc proiecțiile și foaierul cinematografului pentru primirea publicului, te asiguri că se face întuneric la momentul potrivit.

? PROIECȚII

Asiguri două mâini de ajutor la derularea filmelor în care subtitrarea este în două limbi și ai ocazia să vezi interiorul cabinei de proiecții. (Cunoașterea limbii engleze este recomandată)

? FOTO VIDEO
Vei contribui prin fotografii și filmări la promovarea festivalului. Vei folosi aparatul propriu și vei edita fotografiile și înregistrările alături de coordonatorii festivalului.

Înscrie-te până la 18 octombrie 2019, prin completarea formularului de mai jos.
Voluntarii selectați vor fi anunțați prin email în data de 21 octombrie 2019. Dacă știi pe cineva care ar fi interesat/-ă să participe, dă-i de veste.
Intrarea la proiecții este liberă, în limita locurilor disponibile, așa că te așteptăm la proiecții împreună cu gașca ta de prieteni, pe tot parcursul festivalului. Împreună aducem Cannes-ul la Arad!

Formular de înscriere:
https://forms.gle/mwfYyGg1PHhZTAXb8

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *