Press "Enter" to skip to content

Mihai Bendeac vine la FITCA25

Spectacolul “Nunta lui Krecinski” se joacă la Festivalul Internaţional de Teatru Clasic vineri, 15 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad.

Nunta lui Krecinski, al Teatrului de Comedie Bucureşti, este un spectacol – eveniment, regizat de cunoscutul actor Mihai Bendeac, intrat cu această ocazie în rândul celor mai captivanți regizori de teatru. Am creat acest spectacol după aceleași repere pe care le aveam vizavi de teatru la vârsta de 15 ani. Plus, bineînteles, un pic de experiență si maturitate. Nu sunt regizor. Sunt povestitor. Un povestitor care  încearcă să-și folosească imaginația. Imaginația este cel mai bun și mai frumos lucru pe care îl avem. Am ales un text care vorbește despre nebunie în multe forme fiindcă nebunia e un concept pe care, din păcate sau din fericire, cred că îl stăpânesc. Vizionare plăcută și sper să uitați de orice altceva cât stați în sală”. (Mihai Bendeac)

Distribuție: Liviu Pintileasa, Mihai Bendeac, Vlad Dragulin, Mihaela Teleoacă, Victor Vurtejanu, Gloria Găitan, Lucian Ionescu, Marius Drogeanu, Șerban Georgevici, Matei Arvunescu, Bogdan Ghiţulescu

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *