Press "Enter" to skip to content

Regal de modă la Arad Fashion Days (FOTO)

Prima ediție a celui mai mare eveniment de fashion din Municipiul Arad s-a încheiat cu o serie de prezentări de modă ale unor designeri de top.

Arad Fashion Days s-a încheiat duminică seara, după două zile în care putem spune că Aradul a devenit capitala modei. Designeri recunoscuți la nivel național și internațional dar și tineri studenți au adus pe podium cele mai noi creații în fața publicului iubitor de frumos prezent la Filarmonica de Stat Arad. Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, Clara Rotescu, Alexandru Raicu, Geirge Hojbotă, Eli Lăslean, Vali Cioban și mulți alții au încântat privirile celor prezenți Arad în 23 și 24 noiembrie.

Invitați speciali ai evenimentului au fost Maurice Munteanu, Fabulous Muses, Adina Halas, Andreea Gherasim și Cosmina Păsărin, care a fost și amfitrioana Arad Fashion Days.

Evenimentul a fost organizat de asociația Youth Team în colaborare cu Primaria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultura și Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad și s-a desfășurat sub patronajul FRDVA Federația Română de Design și Accesorii Vestimentare a cărei președinte, Clara Rotescu, designer recunoscut internațional.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *