Press "Enter" to skip to content

Bijuterii din Argint “Belladonna” şi celebrul designer Rita Mureşan lansează “Angel Collection”

ADVERTORIAL. Bijuterii din Argint “Belladonna” şi designerul Rita Mureşan se întâlnesc, la Arad, pentru a realiza un proiect de modă inedit. Este vorba despre o colecţie fashion cu  bijuterii din argint, a cărei idee le aparţine directorului artistic “Belladonna”, Luca Vincenti şi directorului comercial “Belladonna”, Casiana Răduţ.

Noua colecţie de bijuterii din argint “Angel Collection” va fi lansată, în premieră, vineri, 6 decembrie, între orele 16.00 – 20.00, la Magazinul “Belladonna” din Arad (str. Meţianu, nr. 4), în prezenţa fostei Miss România, Rita Mureşan, căreia îi este şi dedicată. Evenimentul va fi prezentat de Izabella Vekas.

Tema îngerilor este o temă caracteristică pentru designerul român dat fiind faptul că, în urmă cu câţiva ani, Rita Mureşan a lansat o colecţie de îmbrăcăminte cu specificul “Angels”, care a încântat publicul din România şi nu numai.

Sursă de inspirație pentru realizarea “Angel Collection”, spune directorul artistic “Belladonna Bijuterii de argint”, scriitorul Luca Vincenti, nu a fost doar Rita Mureșan ci și moda din Portofino și Monte Carlo, în general moda din zona de coastă (Coasta de azur) unde “Belladonna” activează pentru a elabora stiluri și colecții mondene.

După cum ne-a mărturisit Luca Vincenti, colecţia realizată în colaborare cu Rita Mureşan este doar prima dintr-o serie de colecţii de bijuterii dedicate celor mai faimoşi stilişti din România, care vor fi lansate pe parcursul anului 2020.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *