Press "Enter" to skip to content

„Scufița Verde”, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad

„Scufița Verde” de Claudiu Sfirschi Lăudat se va juca, în Sala Mare a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad sâmbătă 14 și duminică 15 decembrie, de la ora 19.00.

“Am scris textul în joacă – joaca unui adult -, dar și cu un gând serios: că nu e vorba (doar) despre o poveste cu totul inocentă, ci (și) despre un comentariu pe marginea inițierii în viața adultă. Fantasme, proiecții și nevoia de a spune povești – la orice vârstă – se regăsesc dedesubtul fiecărei scene a spectacolului, invitând atât la joacă, cât și la gânduri mai serioase. Sunt extrem de bucuros că textul meu a încăput pe mâna unui lup talentat – Ștefan Lupu – și a unei echipe la fel de talentate și de minu””nate. Haideți să visăm și să ne jucăm împreună!” (Claudiu Sfirschi Lăudat)

Regia și coregrafia poartă semnătura lui Ștefan Lupu, scenografia – cea a  lui Adrian Damian, în vreme ce costumele sunt realizate de Bianca Ilonca și Veronica Tomoș. Echipa artistică este completată de Cosmin Blaga – asistent regie și coregrafie, Alexandra Lupeș – asistență decor, Mihai Dobre – sound creation, Hybrid Lab – video & led design și Iana Willkofer – make-up.

Distribuţia: Zoltan Lovas, Cecilia Lucanu-Donat, Alina Vasiljiević, Oana Kun, Angela Petrean Varjasi, Robert Pavicsits, Carmen Vlaga Bogdan, Andrei Elek, Ștefan Statnic, Marian Parfeni și Carmen Butariu.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *