Press "Enter" to skip to content

“Diagnostic rezervat”, cu Anca Sigartău și Claudiu Bleonț, la Arad

“Diagnostic rezervat”, o super comedie de Jean Pierre Martinez, îi aduce, în 25 februarie, la Filarmonica de Stat Arad pe Anca Sigartau, Claudiu Bleonț, Claudiu Maier, Cătălina Grama (Jojo) / Doina Teodoru, Damian Victor Oancea, 1Q Sapro și Teodor Sofian.

„Un accident de bicicletă, un jaf armat şi o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toată lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru <Diagnostic rezervat>, o comedie extraordinară adaptată după textul autorului francez Philippe Martini, care îi aduce laolaltă pe Anca Sigartău, Claudiu Bleonţ, Cătălina Grama (Jojo)/Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1-Q Sapro şi Teodor Sofian. O distribuţie de excepţie care promite două ore de hohote de râs, într-un carusel al schimbărilor de situaţie şi al evenimentelor neprevăzute. Pregătiţi-vă de un text savuros şi de un recital actoricesc pe măsură, care vă vor aduce zâmbete, voie bună şi multă poftă de viaţă”, anunţă organizatorii.

Biletele costă 85 de lei şi pot fi cumpărate de aici https://www.iabilet.ro/bilete-arad-diagnostic-rezervat-49429/?q=arad+diag&fbclid=IwAR0_3-sfshamJxjVW6XRFHcrtAe9aWdCdDFGcs1qL87ic0cM_szLM9FP7VE

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *