Press "Enter" to skip to content

„Femeia, eterna poveste” – seară de poezie la teatrul arădean

Duminică, 1 Martie, de la ora 17.30, pe scena mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici” va avea loc un spectacol de suflet, o nouă ediție a Serii de poezie”, dedicată, de această dată, FEMEII.

Femeia, eterna poveste” se numește întâlnirea în care versurile vor fi rostite cu har de actorii: Oltea Blaga, Zoltan Lovas, Bogdan Costea, Bogdan Neciu, Liliana Balica și Alina Vasiljevic.

Proiectul dedicat versurilor și coordonat de colega noastră, actrița Oltea Blaga, se bucură, încă de la prima sa ediție, de un succes neașteptat, semn că sensibilitatea umană se manifestă încă la cote maxime. Semn că iubim încă frumosul și știm să ne bucurăm atunci când ne este dăruit. Iar bucuria este acum, cu atât mai mare, cu cât versurile pe care le aducem duminică seara, în fața publicului, sunt dedicate a ceea ce putem numi minunea de lângă noi, FEMEIA.” – spune Bogdan Alexandru Costea, manager al Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad.

Vreme de aproape un ceas, pe scena mare a teatrului arădean, se vor auzi versuri sensibile din creația lirică românească și universală. Recitalul va fi completat muzical de ,,Trio interbelic” format din: Claudia Stetco, Mihai Vaștag și  Marcel Sâpcu

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *