Press "Enter" to skip to content

Spectacole ale Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”, transmise online

În contextul în care, din cauza răspândirii COVID 19, instituțiile de spectacol au fost nevoite să își închidă temporar porțile, Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” aduce spectacolele la fiecare dintre voi… acasă. Astfel, de două ori pe săptămână, iubitorii de teatru vor putea urmări producții arădene din siguranța căminului propriu, online.

,,Pentru că în aceste zile, orice cetățean responsabil stă, pe cât posibil, acasă, ne-am gândit să fim alături de spectatorii noștri și să le dăm în dar, săptămână de săptămână, câte două spectacole din repertoriul nostru, producții pe care să le poată urmări pe pagina noastră de facebook. Și pentru ca bucuria lor să fie și mai mare, le vom oferi spre vizionare acele montări îndrăgite care au ieșit de ceva vreme din repertoriul nostru curent și pe care altfel nu le pot (re)vedea. Aceasta însă nu va fi singura surpriză pe care o pregătim în aceste zile spectatorilor noștri. Avem în vedere și alte porții de răsfăț teatral pentru… mari și mici. Toate online, evident. Pentru că cetățenii responsabili #stauacasă – spune Bogdan Alexandru Costea, manager al Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

Primul spectacol din cadrul acestui program va putea fi vizionat, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, vineri, 20 martie, începând cu ora 19.00. Este vorba despre comedia ,,Flori, fete, filme sau băieți”- de Mimi Brănescu, în regia Antonellei Cornici, avându-i în distribuție pe Cecilia Lucanu-Donat, Alina Vasiljević, Andrei Elek și Alex Mărgineanu, o producție a stagiunii 2013/2014. Decorul este realizat de Doru Păcurar, costumele de Oana Cătălina Văran, iar compoziţia şi ilustraţia muzicală poartă semnătura lui Bobo Burlăcianu.

 

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *