Press "Enter" to skip to content

Taxi Drive-In, în weekend, la ARTA

Taxi Drive-In este un program special al Centrului Municipal de Cultură, în cadrul căruia vor avea loc proiecții de weekend, în grădina de vară a cinematografului Arta.

“În colaborare cu o companie de taxi, care va furniza mașinile, vom utiliza curtea interioară ca un spațiu de parcare și, totodată, de vizionare a proiecțiilor speciale. Spațiul nefiind configurat ca o parcare – și nedorind să supunem spectatorii stresului parcării în spații mici, vom pune la dispoziția publicului mașini gata parcate și igienizate din care vor putea vedea filmele din program. Totodată, având un început de vară deosebit de răcoros, publicul are parte de confort termic la ora târzie a proiecției” – spune Daniela Pădurean, directorul Centrului Municipal de Cultură Arad.

Astfel, vineri, 5 iunie și sâmbătă, 6 iunie, de la ora 21.30 va rula filmul “România neîmblânzită”, un film pentru întreaga familie.
______
Sinopsis

Narat de Victor Rebengiuc, documentarul România neîmblânzită explorează peisajele incredibile şi uimitoarea viaţă sălbatică a României, de la Delta Dunării până în codrii Carpaţilor. Lupii, urşii şi râşii hălăduiesc liberi în pădurile vaste, pline de extraordinare exemplare ale florei şi faunei.
Regia: Tom Barton-Humphreys
Cu Victor Rebengiuc, Mark Strong, Irina Rimes
Gen film: documentar
Durata: 90 minute, audiență generală

Intrarea la proiecții este liberă și se va face doar pe bază de rezervare la numărul de telefon 0257/280526, 0734/662635 sau la adresa cinemaartaarad@gmail.com

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *