Press "Enter" to skip to content

„Totul despre femei”, la Teatrul de Vară

Actrițele Mariana Tofan, Roxana Sabău și Angela Petrean Varjasi aduc miercuri, 1 iulie, de la ora 20.00, pe scena Teatrului de Vară (str. George Barițiu, nr. 16), unul dintre cele mai longevive și iubite spectacole arădene: „Totul despre femei” de Miro Gavran,în regia lui Felix Crainicu. Spectacolul este producție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” și face parte din proiectul „Grădina cu teatru”.

„Piesa are o structura inedită, în cadrul căreia cinci povesti de viață – toate despre femei – alternează și interacționează. Trăim astfel o poveste despre două surori care au întrerupt orice legătură din cauza unui bărbat pe care amândouă l-au iubit, o istorie despre alte două femei extrem de apropiate până în momentul în care în relația lor intervine o criză, povestea unor secretare care lucrează la aceeași firma, cea a trei fetițe care merg împreună la aceeași grădiniță sau a trei bătrâne care sunt la același azil. E un spectacol cu umor, tandrețe și înțelepciune ” – spun creatorii spectacolului.

Bilete

Pentru reprezentațiile susținute la Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0257/ 280016, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, acestea pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolele se reprogramează la o dată anunțată ulterior.

Detalii găsiți pe pagina evenimentului ⬇️⬇️⬇️⬇️

https://www.facebook.com/events/307696820404036/

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *