Press "Enter" to skip to content

Concert coral la Teatrul de Vară Arad

Filarmonica Arad va susține un concert coral la Teatrul de Vară al centrului Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16).

Joi, 13 august, ora 19.00

Concert coral – Refrene pop și muzică de film în versiuni corale semnate de Sabin Păutza

Dirijor: Robert Daniel Rădoiaș

În program se regăsesc lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, Astor Piazzolla,  Grigoraș Dinicu,  Constantin Dimitrescu în aranjamente pentru orchestră de coarde

Acces la eveniment

Accesul la eveniment se face pe bază de abonamente și bilete. Biletele pot fi achiziționate online și în zilele de concert la casieria Palatului Cultural.

Accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.00, în limita a 150 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 .

La intrarea în spațiul de desfășurare a concertului se va efectua termometrizarea cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C, stare generală modificată)

Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în locație.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *