Press "Enter" to skip to content

„Pop clasic“  în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Vineri, 7 august, de la ora 20.00, Cvartet Adagio va susține un concert de muzică pop, din repertoriul internațional, pe acorduri clasice, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște.

Publicul va avea ocazia să asculte coveruri ale unor melodii din repertoriul internațional, ce au fost interpretate de Edith Piaf – actriță, cântăreață și textieră franceză de mare succes, care a consacrat, atât în Franța cât și în întreaga lume, genul „chanson réaliste“, Yiruma – pianist și compozitor sud-coreean, cunoscut în întreaga lume, Ed Sheeran – cântăreț, compozitor, producător de înregistrări și actor britanic, Michael David Rosenberg, cunoscut mai mult sub numele său scenic Passenger, cântăreț-compozitor britanic de folk-rock și nu numai.

Înaintea spectacolului va avea loc lansarea albumului „Manualul traseelor culturale urbane din Arad“.

Intrarea la eveniment este liberă, însă se va face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile. Puteți să rezervați locuri la telefon/whatsapp 0740 946 821 și la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Despre Cvartetul Adagio

Cvartetul Adagio, o prezență profesionistă pe scena locală, compus din patru tineri absolvenți ai Facultăților de Muzică din Cluj și Timișoara – Marina Lei, Floriana Cenădan, Gavril Cenădan și Romeo Sălăjan.

Aceștia și-au propus și au reușit să ofere o înfățișare „modernă“ conceptului clasic de „cvartet de coarde“, prin abordarea unui repertoriu diversificat: muzică de film, tangouri, valsuri, ragtime-uri, muzică de divertisment, ambientală, muzică de jazz și cafe-concert.

Reguli pentru participarea la evenimentele organizate în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, aducem la cunoștinta spectatorilor următoarele:

accesul publicului va fi posibil începând cu ora 19.00, în limita a 50 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială).

la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperatorii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C)

persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *