Press "Enter" to skip to content

Spectacolele săptămânii la teatru. PROGRAM

Stagiunea teatrală continuă la Arad cu trei reprezentații, atât în aer liber, la Teatrul de Vară, cât și în sala mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad.

Miercuri, 7 octombrie, ora 19,00  – Teatrul de Vară al CCJ, str. George Barițiu, nr.16

,,Cerere în căsătorie” după A.P.Cehov

Traducerea și adaptarea scenică: Florin Covalciuc

Distribuția: Angela Petrean Varjasi, Andrei Elek, Călin Stanciu

Durata: 60min

 

Joi, 8 octombrie, ora 19,00  – Sala Mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici

,,Terapie de grup” de Bolba Tamás, Szente Vajk și Galambos Attila  – Musical 

RegiaTapasztó  Ernő

Decorul: Irina Chirilă și Tapasztó  Ernő

Coordonator muzical: Éder Enikő

Coproducție: Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad, Aradi Kamaraszinház, Teatrul Jókai  Békéscsaba (Ungaria),  în cadrul proiectului ,,Teatru fără frontiere”

Distribuția: Marina Palii, Ștefan Dogaru, Alexandra Gîtlan, Alex Popa, Bogdan Neciu, Diana Ioana Licu

 

Duminică, 11 octombrie, ora 19,00 – Sala Mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici

,,Să ne cunoaștem mai bine” – scenariu  colectiv  

Regia: Cristian Ban

Distribuția: Carmen Vlaga Bogdan, Iulia Dinu, Andrei Elek, Robert Pavicsits

Durata: 1h10 min

Spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani

Important 

La Teatrul de Vară al CCJ, prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0744 / 475147, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00. În cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite o desfășurare optimă a spectacolului (precipitații, temperaturi scăzute etc) acesta va fi reprogramat la o dată pe care o vom anunța ulterior, în funcție de evoluția vremii. 

Pentru reprezentațiile susținute în Sala mare a Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici”, prețul biletelor este de 20 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). De asemenea, pentru spectacolele jucate în sala teatrului, sunt valabile abonamentele achiziționate pentru stagiunea 2019 / 2020. Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0744 / 475147, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA, între orele 18.00 – 20.00.

Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea  răspândirii COVID 19.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *