Press "Enter" to skip to content

Trateaza-ți acneea cu Lumina Intens Pulsată (IPL), la EDA Beauty Experience

Poţi scăpa de coşurile nedorite de pe faţă şi spate cu ajutorul unui tratament cu fascicul de lumină, taratmentul IPL.


Ce luptă grea. Aproape imposibilă. O luptă pe care o dai în fiecare zi şi care e vizibilă pe faţa ta. E vorba de acnee, cea care afectează o proporţie mare de persoane, 90 la sută din adolescenţi şi un sfert din adulţi confruntându-se cu acnee cu pustule. Iar pustulele sunt cele mai comune în zona feţei, deşi e posibil să apară şi pe spate, gât şi alte zone ale corpului.
Acneea este caracterizată de o supraproducţie de ulei prin glandele sebacee hiperactive. Când pielea devine prea grasă, celulele moarte ale pielii sunt eliminate mai dificil, devin lipicioase şi blochează porii. Odată ce un por se înfundă, excesul de ulei nu poate scăpa şi bacteriile acneei au un mediu propice. Când bacteriile şi uleiul rămân în porii înfundaţi se ridică la suprafaţa pielii şi apare puroiul-umplut. Adică acnee cu pustule clasică.
O luptă care e greu de purtat zi de zi, oră de oră. Nu-i aşa? Dar nu imposibilă. Multe persoane suferinde de acnee au găsit un remediu prin utilizarea de tratament IPL, tratament cu lumină intens pulsată. Cum are loc procedura? O serie de impulsuri scurte de lumină galbenă, verde sau roşie sunt transmise spre piele: galben şi verde reprezintă luminile care distrug bacteriile, iar cea roşie atacă glandele sebacee provocând inflamarea glandei hiperactive pentru a reduce inflamaţia. Prin încălzirea cu lumina roşie se stimulează, de asemenea, producerea de colagen care ajută la vindecarea şi îmbunătăţirea aspectului pielii. Tratamentul cu IPL implică demachierea pielii, aplicarea serului de tonifiere, curăţarea feței, peeling facial, după care urmează efectiv şedinţa de IPL (se aplică gelul apoi se vine cu fasciculul de lumină şi cu impulsuri scurte de lumină), urmată de aplicarea măştii şi a cremei hidratante de final.
Specialiştii Eda Beauty Experience, spun că tratamentul şi-a dovedit eficiența, şedinţele durând aproximativ 30 de minute. Cei de la Eda mai spun că majoritatea pacienţilor necesită între opt şi zece sesiuni, care se efectuează de două ori pe săptămână.

Despre durere
Tratamentul cu IPL nu este dureros şi nu necesită anestezie. Majoritatea pacienţilor simt un disconfort uşor până la moderat, ca o înţepătură uşoară.Programările se fac la telefon 0357.80.90.79, 0721676011 mail la office@edabeauty.ro sau direct la salon în Arad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *