Press "Enter" to skip to content

„Carmen Vlaga vorbește cu tine”, în premieră, pe Scena Online Arad Live

Carmen Vlaga vorbește cu tine”, cea mai nouă producție a Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad, va ajunge pentru prima oară în fața publicului miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19. Vorbim despre o dublă premieră dacă ținem cont de faptul că producția teatrală menționată este prima care debutează cu un gong… virtual.

Vremurile pe care le trăim nu ne permit să ne întâlnim spectatorii așa cum ne-am dori: față în față, în sălile de spectacol. În aceste condiții, ne bucurăm că totuși o putem face virtual, iar Scena Online Arad este o șansă atât pentru artiști, cât și pentru privitori. Șirul producțiilor prezentate în livestreaming, de Teatrul Clasic, debutează cu o premieră, un spectacol de suflet care o are ca protagonistă pe actrița Carmen Vlaga Bogdan – spune Bogdan Costea, managerul TCISA.

E foarte ciudat șitrist să joci în fața unei săli goale,Mai ales când ai gândit ca spectacolul să fie unul interactiv!Dar.. trebuie să ne adaptăm. Emoțiile sunt mult mai mari. Și frica mult mai mare. Mi-e frică că nu voi transmite nimic,absolut nimic din ceea ce am pregatit. Spectacolul acesta trebuia sa fie unul foarte intim, de sală studio. Din cauza restricțiilor, l-am mutat în sala mare. Am pierdut și aici din intimitate. Acum joc doar cu voi, cei de acasă. Așa că mă bazez pe faptul că, de dincolo de ecran, îmi veți transmite energia de care am nevoie, pentru ca eu să vă pot dărui tot ce am mai bunspune actrița Carmen Vlaga Bogdan.

Spectacolul „Carmen Vlaga vorbește cu tine”, un spectacol bazat pe textul „Întoarcerea acasă” de Ștefan Caraman îi are în distribuție pe Carmen Vlaga Bogdan și Alex Popa. Regia spectacolului este semnată de Ștefan Iordănescu, iar coregrafia de Maura Cosma. Echipa noii producții îi cuprinde pe: Elena Ivașcu (regia tehnică), Lucian Moga (light design), George Dancu (sunet) Peter Papp și Sergiu Poenar (lumini), Adelin Gheonghioșan (video proiecții), Laurian Popa (grafică și concept video) Florina Blaj (machiaj, Florica Valea (recuzită), Krisztina Mezei (costume) și Attila Knapik, Alexandru Kreszta, Gheorghe Rad și Marius Cătană.Spectacolul va fi prezentat în premieră, pe https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/.

Scena Online Arad este o platformă cu evenimente transmise live, prin care se dorește revigorarea vieții culturale din Arad în această perioadă, când nu mai pot fi organizate evenimente cu public, cum se întâmpla în anii trecuți.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *