Press "Enter" to skip to content

Teatru de păpuși și concert Nova Band, pe SCENA ONLINE ARAD LIVE

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe“ și concertul „Vis de iarnă“, susținut de Nova Band, vor transmise live pe Scena Online Arad sâmbătă, 14 noiembrie.

Teatru de păpuși – „Ursul păcălit de vulpe“

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe“, adaptare după povestea cu același nume scrisă de Ion Creangă, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad, va fi transmis live online sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11.00, pe platforma  https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/, pe pagina de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCpeN-x8B2jqCHcex7pzmknQ și înregistrat pe www.cmcarad.ro/livehttps://www.facebook.com/Cinematograf-Gr%C4%83di%C8%99te-385340018637811

Duminică, 15 noiembrie, înregistrarea spectacolului va putea fi văzută la adresele: www.cmcarad.ro/livehttps://www.facebook.com/Cinematograf-Gr%C4%83di%C8%99te-385340018637811

Spectacolul de teatru de păpuși online este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Centrul Cultural Județean Arad.

Centrul Municipal de Cultură Arad va transmite live mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație, spectacolele interactive pentru copii, concertele camerale, spectacolele de colinde și cântece de iarnă.

Concert Nova Band

Sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 19.00, intrăm online în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un spectacol de muzică de iarnă, colinde și muzică folk cu formația arădeană Nova Band.
Spectacolul va fi transmis live, sâmbătă, pe platforma: www.facebook.com/scenaonlinelivearad și pe pagina de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCpeN-x8B2jqCHcex7pzmknQ
Pentru cei care nu vor putea să urmărească spectacolul live, înregistrarea acestuia va fi postată duminică, 15 noiembrie, la adresele: www.cmcmarad.ro/live și www.facebook.com/CentrulMunicipaldeCulturăArad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *