Press "Enter" to skip to content

Noaptea Muzeelor la Arad, online

Complexul Muzeal Arad participă la ediția din acest an a Nopții Muzeelor, online, sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu orele 18.00.

Pe parcursul Nopții Muzeelor, între orele 18.00 – 23.00, vor fi postate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/complexul.muzealarad și pe platforma https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/ filme de prezentare ale expozițiilor muzeale și patrimoniului muzeal, realizate de specialiștii muzeului în ultima perioadă.
Partenerii ediției din acest an sunt: Rețeaua Națională a Muzeelor din România, Consiliul Județean Arad,
kinema ikon, Asociația Producătorilor de Artă, Asociația Fotoclub Arad.
Iniţiată de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa și patronată în prezent de Consiliul Europei, de
UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfăşurat la nivel internaţional.
Reţeaua Naţională a Muzeelor din România (RNMR) este partener oficial al evenimentului la nivel internațional, asigurând o promovare amplă și coerentă a activităților organizate de muzeele românești, în special prin intermediul site-ului creat în 2009, noapteamuzeelor.ro, dar și al unei campanii de promovare la nivel național.
****************************************
Expozițiile sunt deschise în continuare publicului, conform programului de vizitare, în intervalul 09.00 – 13.00 şi 14.00 – 17.00, cu respectarea măsurilor pentru protecția împotriva noului virus Covid 19.
Pentru protecția Dumneavoastră în Muzeu, vă rugăm să respectaţi măsurile impuse pe perioada stării de alertă, de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, pentru protecția împotriva noului virus Covid 19.
-Accesul în expoziţii va fi limitat la un număr de 6 persoane simultan; acces pe bază de programare: tel. 0721.216.027;
-Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască medicală/ non-medicală) pe toată durata vizitei în muzeu. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
-Asigurarea păstrării unei distanţe de siguranță, de minim 2 metri între vizitatorii muzeului, respectiv între vizitatori și personalul muzeului;
-Vizitatorii sunt rugați să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, pus la dispoziție la intrarea în muzeu;
-Vizitatorii sunt rugați să nu utilizeze dispozitivele interactive (touchpad, audioghid), filmele/ fotografiile/ informațiile rulează automat;
-Ghidajul în expoziții este suspendat în această perioadă

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *