Press "Enter" to skip to content

Adrian Igrișan, solistul trupei Cargo, într-un nou supergrup rock românesc: Manic Sinners

Adrian Igrișan, Ovidiu Anton și Toni Dijmărescu, trei muzicieni cu o bogată activitate și notorietate, și-au unit forțele pentru a înființa Manic Sinners, un ”supergrup” românesc de hard rock melodic.

În prezent, cei trei muzicieni lucrează la albumul de debut, “King of the Badlands“, care va fi lansat anul acesta de casa de discuri Frontiers Music.

Această casă de discuri este liderul mondial în sectorul rockului melodic, având sub contract o serie de trupe legendare, precum: Whitesnake, Def Leppard, Journey, Mr. Big, Primal Fear sau Toto. Ne bucurăm să anunțăm astăzi semnarea contractului cu Frontiers Music. Este o mare realizare să lucrăm cu o casă de discuri ce are o experiență atât de vastă și suntem siguri că piesele noastre vor entuziasma pe toți cei ce iubesc rockul melodic.Totodată, dorim să motivăm spre o carieră internațională și alte trupe din România, o țară cu o bogată tradiție în ceea ce privește muzica rock, dar cu prea puțini artiști cunoscuți la nivel mondial.“ – se arată într-un comunicat de presă al grupului Manic Sinners.

Albumul va conține 10 piese, care vor avea toate elementele pe care fanii acestui gen le așteaptă de la o asemenea producție, și va fi mixat și masterizat de către celebrul muzician și inginer de sunet, Alessandro Del Vecchio (Revolution Saints, Hardline, jorn).

Artwork-ul albumului va fi realizat de talentatul artist grafic român, Radu Damian (Goodbye to Gravity, White Walls, Bucium).

Adrian Igrișan, care în acest proiect cântă la tobe, clape și backing vocals, nu are nevoie de nicio prezentare. Ca solist vocal și chitarist al celei mai iubite trupe de rock românești, Cargo, a obținut toate distincțiile de care se poate bucura un artist: discuri de aur, concerte și turnee sold-out, apariții live alături de Iron Maiden, Uriah Heep sau Gillan, cariera fiindu-i încununată de ridicarea în grad de Cavaler, odată cu primirea ordinului “Meritul Cultural“.

Ovidiu Anton, unul dintre cei mai buni soliști rock din România, a devenit cunoscut publicului larg în 2016, când a câștigat Selecția Națională Eurovision, cu piesa “Moment of Silence“. Pe lângă faptul că este fondatorul și solistul grupului Anton, el are și o carieră solo de succes, colaborând cu multe trupe și artiști autohtoni.

Chitaristul Toni Dijmărescu locuiește în Germania, unde este un apreciat muzician live și de studio, cu nenumărate concerte și producții la activ. Pe lângă activitatea desfășurată acolo, el este membru al proiectului Reșița Rocks și colaborează des cu artiști români, în acest moment el lucrând împreună cu Călin Pop (Celelalte Cuvinte) la un album solo al acestuia.

În ceea ce privește trupa Cargo, Adrian Igrișan a ținut să precizeze , pe pagina sa de Facebook “Dragilor, am primit nenumărate mesaje private, care în principiu sună așa: și cu Cargo cum rămâne? Vă răspund tuturor: rămâne la fel!!! Manic Sinners e un proiect personal,de suflet,in care mi-am dorit sa cânt la cu totul alte instrumente decât de obicei. Cargo e familia si trupa mea , și va rămâne la fel,dar câteodată simțim nevoia să ne exprimăm puțin diferit, mai ales ca acest proiect e unul exclusiv de studio. Stiți cu toții că nu fac lucruri doar să fie facute, de aceea nu am prea acceptat multe colaborări ,dar acum cred in acest proiect. Vă invit să il ascultați și să ne bucuram impreună de Rock!!!”

Instagram: www.instagram.com/manicsinners (@manicsinners)

Facebook: www.facebook.com/manicsinners

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *