Press "Enter" to skip to content

Concert Pop – Rock Simfonic la Ștrandul Neptun

Sâmbătă, 19 iunie, începând cu ora 18.00, la Ștrandul Neptun din Arad va avea loc un Concert Pop & Rock Simfonic, susținut de orchestra simfonică a Filarmonicii Arad, alături de Daniela Mihăilescu și Mario Band.

Ștrandul Neptun

POP – ROCK SIMFONIC

Dirijor:

CRISTIAN NEAGU

Solistă:

DANIELA MIHĂILESCU

MARIO BAND

Mario Florescu – voce, percuție

Cosmin Harbei – chitară

Radu Rotaru – keyboard

Alex Florescu – tobe

Radu Panici – chitară bas

Program:

Beethoven The 5th;
The Jack (AC/DC);
We Will Rock You (Queen) – voce Daniela Mihăilescu;
Crazy Little Thing Called Love (Queen);
Simply the Best (Tina Turner)  – voce Daniela Mihăilescu;
Imagine (Beatles);
Palladio Karl Jenkins;

MARIO BAND

Glossa (Pro Musica);
Medley Compact;
Medley Carlos Santana;
Cimitirul eroilor (Locatarii);
Knockin’ on Heaven’s Door (Bob Dylan);
Zori de zi (Phoenix);
Ploaia (Cargo);

“În această seară, realizată integral pe surportul orchestrei simfonice, ni se alătură Daniela Mihăilescu și Mario Band, într-un  program de cover-uri celebre, cu titluri perene și semnături de colecție:  Queen, Beatles,  AC/DC, Tina Turner, Bob Dylan, Carlos Santana, Cargo, Phoenix, Pro Musica ș.a

Iar pentru că au devenit obișnuințe  în parcursul repertorial al programelor crossover, din ofertele orchestrei simfonice  nu vor lipsi  marile succese de proveniență clasică, Beethoven – The 5th sau Palladio de Karl Jenkins” – spun organizatorii.

ACCES

Accesul publicului la eveniment este gratuit și va fi posibil începând cu ora 17.00, în limita a 500 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii SARS- CoV-2.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS -CoV-2  pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea  schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu  mai vechi de 24 de ore, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art.44 și al art.71 alin. (2) din Legea nr.55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *