Press "Enter" to skip to content

“Vicii și delicii” la Vechiul Cazinou Arad

Peste 200 de sortimente de vin pot fi degustate, în acest weekend, la cea de-a patra ediție a Salonului de vinuri “Vicii și delicii”, care se va desfășura la Vechiul Cazinou Arad.

La eveniment vor fi prezente peste 200 de sortimente de vinuri și alte băuturi fine din România, Republica Moldova, Italia sau Grecia, iar locația de desfășurare va fi Vechiul Cazinou Arad, una dintre clădirile emblematice ale orașului, recent revenită în circuitul social, după lucrări de restaurare ce au durat câțiva ani.

Unii dintre cei mai importanți producători de vin din țară, dar și crame mai tinere își vor expune băuturile deja consacrate, în cadrul evenimentului având loc și lansări de noi produse. În total 35 de expozanți – fin din industria vinului, fie din industrii conexe – își vor pregăti produsele sau serviciile pentru a fi aduse în fața publicului într-un mod cât mai captivant.

Cea de-a 4-a ediție Vicii și Delicii este gândită atât pentru publicul larg, care va putea întâlni și degusta licorile propuse de reprezentanții cramelor românești și internaționale, dar și pentru sectorul HoReCa, organizându-se un spațiu comun de discuții cu rolul de a dezvolta domeniul vinificației și viticulturii, mai ales dat fiind contextul dificil pe care îl traversează în ultimii doi ani.

Program și acces

Prețul biletului de acces este 30 de lei, poate fi achiziționat de la intrare și include posibilitatea de participare la degustările pregătite de crame.

Detalii suplimentare despre eveniment pot fi regăsite pe pagina oficială Vicii și Delicii.
Evenimentul este organizat de Methexis Events, în parteneriat cu Selgros și susținut de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *