Press "Enter" to skip to content

Experiență de lux la Aniroc Signature Hotel, singurul hotel de cinci stele din Arad!

Situat în centrul orașului Arad, Aniroc Signature Hotel este opțiunea ideală pentru cei care doresc o experiență de cazare deosebită.

Condiții de 5 stele

Ca orice hotel de cinci stele care se respectă și își respectă clienții,  Aniroc Signature Hotel oferă facilități și servicii de top. Vorbim aici despre un centru Spa (piscină, saună, jacuzzi), sală de fitness, o sală de conferințe și evenimente de aproximativ 200 locuri, un restaurant interior de 80 de locuri, o terasă de 60 de locuri, dar și o parcare subterană de 40 de locuri. Având tot ceea ce trebuie să aibă un hotel de 5 stele, Aniroc Signature Hotel se adresează în principal clienților din zona de business, dar și altor categorii de oaspeți.

Important de menționat și faptul că 30% din energia electrică necesară funcționării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferența provenind din energie verde cu certificate de origine prin intermediul unui parteneriat cu Enel.

Camere spațioase, gândite cu atenție la cele mai mici detalii

Cu un design minimalist, industrial, cu o amprentă locală, fiecare unitate de cazare reprezentând câte o comună / sat din Arad. Acestea variază în dimensiune de la 22 mp până la 70 mp, fiind amenajate pentru a se potrivi atât călătoriilor de afaceri, cât și de agrement. Camerele beneficiază de sistem de climatizare cu aport de aer proaspăt de ultima generație.

Fiecare cameră are minibar, espressor de cafea. Totul este făcut din materiale de calitate. Încălzirea este pe biomasă cu o recirculare de gaze de ultimă generație. Toate camerele au aport de aer proaspăt și climatizare (cald și rece) pe toată durata anului.

Aici puteți vedea toate camerele & apartamentele:

https://www.anirocsignaturehotel.ro/cazare.php?language=ro

Restaurant și terasă, deschise pentru toată lumea

În cadrul hotelului de cinci stele din Arad, Aniroc Signature Restaurant este un loc în care triumfă mâncărurile atent selectate şi delicioase. Restaurantul oferă o experiență culinară impecabilă, dar distractivă, unde îşi duc aportul ingrediente proaspete, de înaltă calitate.

Capacitatea restaurantului este de 140 de persoane, 80 de persoane în interior şi 60 de persoane în exterior, pe terasa hotelului. Oaspeţii noştri se vor putea bucura de muzică live şi degustări de vinuri oferite de Crama Maximarc. Clienții sunt bineveniți inclusiv la bar, care are o capacitate de 20 de persoane.

Restaurantul e deschis pentru toată lumea, fie că sunt clienți ai hotelului sau nu.

Pentru rezervări sau solicitări privind organizarea de evenimente puteți suna la
numărul de de telefon : +40 723 280 658. sau +40 733 105 038

Sală de conferințe, dotată pentru un eveniment de succes

Aniroc Signature Hotel este pregătit pentru a găzdui în cele mai bune condiții conferințe, training-uri dar și evenimente speciale. În acest sens, în cadrul hotelului este disponibilă o sală de conferințe/evenimente cu o capacitate de 150 de locuri, dotată cu toate facilităţile.

Sala de conferinţă este dotată cu sonorizare, acces internet Wi-Fi şi proiector, complet echipată tehnic cu tot ce aveţi nevoie pentru un eveniment de succes. Echipa noastră dedicată va asigura cu promptitudine şi profesionalism întreg sprijinul necesar privind organizarea.

Pentru solicitări privind organizarea de evenimente puteți suna la numărul de telefon: +40 721 393 657

Rezervări:

https://www.anirocsignaturehotel.ro/cazare.php?language=ro

Descoperiți mai multe pe:

www.anirocsignaturehotel.ro

Telefon:

+40 (723) 280 762

+40 (357) 416 107

E-mail:

rezervari@anirochotel.ro

Adresa: Strada Vasile Goldiș, nr. 5, Arad

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *