Press "Enter" to skip to content

Festival folk la Bulci, în 28 și 29 iulie

Artiști de seamă ai muzicii folk vor cânta la Bulci Fest, cel mai longeviv festival de gen din vestul țării.

 În cele două zile de festival, pe 28 și 29 iulie, vor urca pe scena din apropierea Castelului Mocioni artiști precum Florin Chilian, Mircea Vintilă, Marius Bațu, Ada Milea, Bobo Burlăcianu sau Cătălin Stepa. Printre invitați se mai regăsesc Adrian Ivanițchi, Mircea Bodolan, Cristi Buică, Adrian Beznă, dar și artiștii arădeni Ale&Fly, Corso, Daniel Julean, Nicoleta Brola, Monica Cojocaru și Oliver Goilean.

Alături de organizatori este, ca de fiecare dată, Primăria Bata, prin primarul Ion Micurescu și viceprimarul Ladislau Heleport. Edilii șefi ai comunei nu au participat la conferință, fiind ocupați, la ora desfășurării acesteia, cu amenajarea frumosului loc în care se ține festivalul.

Trebuie remarcat faptul că eforturile pentru organizarea Bulci Fest nu ar fi posibile, însă, fără implicare privată, și aici vorbim despre Laura Flowers, ziarul NewsAr.ro, SC Filip SRL, Selin’s, SC Luar SRL, Von Meister, care vin să completeze bugetul alocat de autoritățile locale din comuna arădeană. Iar atmosfera nu ar fi la fel de plăcută fără contribuția celor de la Wine Princess.

Ca de obicei, intrarea la festival, camparea și parcarea vor fi gratuite.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *