Press "Enter" to skip to content

Seară de poveste, alături de Eli Lăslean, la Clubul de Nutriție, Sănătate și Frumusețe (GALERIE FOTO)

Câteva zeci de doamne și domnișoare rafinate și distinse au participat la cea de-a doua ediție a Clubului de Nutriție, Sănătate și Frumusețe.

Evenimentul, organizat de Cristina Mangrau la Slim Line Center Arad, s-a bucurat de un succes enorm în rândul reprezentatelor sexului frumos, care au avut parte de o seară de poveste, alături de o invitată de excepție, creatoarea de modă Eli Lăslean. Aceasta a povestit despre drumul pe care l-a parcurs până să ajungă femeia de succes care este astăzi, a răspuns la întrebări și a făcut fotografii cu toate participantele la eveniment.

„A fost o seara magică, creată de o femeie adevărată pentru femei… M-am simțit absolut minunat în mijlocul lor, le-am simțit energia și ne-am bucurat împreună. Mulțumesc, cu recunostință, Cristina, pentru invitație, mulțumesc Linda pentru superbul buchet, Bontalenti pentru cadoul dulce și Crama Andronic pentru un Rose de poveste” – a declarat Eli Lăslean.

Într-adevăr, a fost o seară a frumuseții, eleganței, rafinamentului și bunului gust care, cu siguranță, va rămâne în amintirea participantelor mult timp de acum înainte.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Brutăriei Bontalenti, Cramei Andronic și Melinda Floral Design.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *