Press "Enter" to skip to content

Tombolă aniversară ESTET PRO – 10 Ani de Frumusețe!

ESTET PRO sărbătorește zece ani de frumusețe cu premii speciale, perfecte pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un răsfăț la început de primăvară.

LOCUL I – Abonament 4 ședințe Remodelare VelaShape III *zonă mică, la alegere

VelaShape III tratează rapid zonele afectate de celulită, îmbunătățește semnificativ aspectul pielii și reduce în mod vizibil surplusul de grăsime din cele mai problematice zone ale corpului: abdomen, fese, șolduri, coapse, brațe, spate. Ședințele se efectuează la un interval de 7-14 zile, în funcție de necesitate, la recomandarea specialiștilor din cadrul centrului.

VelaShape III este folosit în cele mai renumite clinici și centre estetice din lume, fiind totodată și tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood. Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone au recunoscut că sunt dependente de aparatul-minune VelaShape III, care le ajută să se mențină în formă.

 
LOCUL II – Abonament 4 ședințe Anticelulită Intensiv X-Wave

X-Wave foloseste undele acustice pentru tratamentul focusat al celulitei în cele mai avansate stadii, inclusiv țesuturi fibrozate, cu denivelări vizibile, precum și pentru eliminarea surplusului de grăsime acumulat în zone dificil de remodelat la sală sau prin dietă.
X-Wave sparge țesutul fibrozat, stimulează producția de colagen și circulația sangvină, pentru o piele mai fermă și mai netedă.

LOCUL III – Abonament 3 ședințe Epilare Laser ElysionPro *zonă mică/ axilă/ inghinal, la alegere

Elysion Pro este cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul diodă, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara. Produs de compania spaniolă Cocoon Medical, Elysion Pro face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

Cum poți participa?

În perioada 1-28 Martie, la fiecare achiziție de tratamente beauty în valoare de 600 LEI, primești automat 1 BILET la tombolă. Mai multe tratamente beauty cumpărate aduc mai multe bilete la tombolă și implicit, mai multe șanse de câștig.

Extragerea va avea loc vineri, 29 Martie.
Câștigătorii vor fi anunțați pe paginile de Facebook și Instagram ESTET PRO.

Aflați mai multe despre tratamentele de care puteți beneficia la ESTET PRO de aici https://estetpro.ro/

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *