Press "Enter" to skip to content

Conferințele „Dilema”, în aprilie, la Arad. PROGRAM

Tema din acest a Conferințelor „Dilema” este „Muzica și versurile”, iar printre invitați se numără Nicu Alifantis.

Conferințele „Dilema” se vor desfășura, la Arad, în perioada 18 – 20 aprilie 2024.

Despre Conferințele „Dilema Veche”

Conferințele Dilema sunt un proiect unicat pe piaţa culturală și educațională din toată România, un proiect foarte ofertant pentru publicul local, dar și regional, pe diferite nişe de interes.

Inaugurate în anul 2019, Conferințele oferă, pe parcursul a 3 seri, mai multe evenimente conferințe și dezbateri publice,concerte, spectacole, lansări de carte. Fiecare ediție are o temă stabilită pe care întregul eveniment o abordează din unghiuri epistemice și ideatice diferite. Astfel, se asigură, pe de o parte, coerența întregii ediții și, pe de altă parte, se menține relevanța reflecției asupra temei.

Programul Conferințelor Dilema la Arad

Conferințele vor debuta joi,18 aprilie, la ora 19:00, în Sala Regele Ferdinand a Primăriei Arad, cu ”expunerile” lui Marius Chivu și Radu Vancu despre „Sunetul poeziei”. Vineri, 19 aprilie, tot de la ora 19.00, Sala Filarmonicii de Stat Arad va găzdui concertul Alifantis & Mirică / Gemini, urmat de un dialog între Nicu Alifantis și Sever Voinescu. Biletele pentru acest eveniment sunt diponibile pe entertix.ro. Sâmbătă. 20 aprilie, tot la Sala Filarmonicii de Stat Arad, vor conferenția de la ora 19:00 Mircea Mihăieș despre „«Stilul târziu» al lui Leonard Cohen”, iar de la ora 20:30 Mircea Cărtărescu: „Poezie și destin”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *