Press "Enter" to skip to content

Țapinarii cântă la noul Club Nerv din Arad

Formația vocal-instrumentală Țapinarii va susține un concert în nouă locație NERV, situată pe Stradă Avram Iancu nr. 2.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 mai, de la ora 20.00.

Cu versuri pline de sinceritate și emoție, Țapinarii promit să ofere publicului un spectacol rupt din viață reală, abordând teme precum căsătoria, amantele, copilăria, parenting-ul, divorțul, criză de 40, pitzipoancele, libertatea și fericirea. Cu două voci și o chitară, această formație va crea o atmosfera intimă și autentică, în care fiecare spectactor se va putea regăși.

Biletul pentru acest eveniment special costă 50 de lei și poate fi achiziționat online, accesând link-ul aici https://m.iabilet.ro/bilete-arad-tapinarii-97463/, sau prin rezervare la numărul de telefon 0756 045 454.
Și pentru a împărtăși bucuria evenimentului cu cât mai mulți arădeni, Țapinarii au pregătit o surpriză: un pahar de băutură pentru fiecare share al evenimentului.

”Indiferent de starea civilă, toți sunt așteptați cu drag la acest concert care promite să fie o experiență de neuitat! Nu uitați să va rezervați agenda pentru un eveniment muzical de excepție în frumosul oraș Arad! Formația vocal-instrumentală Țapinarii va invită să va alăturați lor pentru un concert plin de energie și emoție în nouă locație NERV, pe Stradă Avram Iancu nr. 2.” – spun băieții de la Țapinarii.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *