Press "Enter" to skip to content

Târguri dedicate florilor, amenajării grădinii și construcţiilor, la Expo Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, la Expo Arad, Târgul Primăverii și Târgul Confort Construct & Instal.

Cele două târguri pot fi vizitate în perioada 18-21 aprilie.

Târgul Primăverii vine cu o ofertă bogată de flori, articole pentru grădinărit, bunuri de larg consum: îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie intimă, marochinărie, cosmetice, produse apicole, cărți pentru copii, salon auto, mobilier pentru casă și gradină, produse handmade, bijuterii, păpuși, artă, diverse obiecte din lemn, ceramică, rășină expodică, obiecte croșetate, ouă încondeiate, expoziţie cu vânzare  de animale şi păsari, plimbare cu trăsura trasă de ponei, tobogane pentru copii – GRATUIT şi zonă food.

Facebook: https://www.facebook.com/TARGULPRIMAVERII/

Târgul Confort Construct & Instal  – construcții, instalații, mobilier și decorațiuni interioare şi energii regenerabile, cel mai important eveniment de profil din Vestul României.

Facebook: https://www.facebook.com/confortconstructinstal/

Locație și informații suplimentare:

Târgul PRIMĂVERII şi Târgul CONFORT CONSTRUCT & INSTAL vor avea loc la EXPO ARAD, al doilea centru expozițional ca mărime din România, locație care dispune de spații generoase și dotările necesare pentru organizarea de târguri, expoziții, congrese, evenimente de firmă și private.

Orar vizitare târg

Joi, 18.04.2024: 10:00-19:00

Vineri, 19.04.2024 şi sâmbătă, 20.04.2024: 9:00-19:00

Duminică, 21.04.2024: 9:00-16:00

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *