Press "Enter" to skip to content

Spectacolul „Zic Zac”, difuzat online

Duminică, 29 martie, începând cu ora 19.00, se va difuza, online, spectacolul de teatru și dans „Zic Zac”, cu Andreea Gavriliu și Ștefan Lupu în distribuție.

Spectacolul, care în această lună împlinește șapte ani de la premieră, va fi postat, în întregime, pe pagina sa oficială de Facebook https://www.facebook.com/ZicZac2013/. Înregistrarea este de la premiera din 13 martie 2013. Video-ul va fi disponibil 24 de ore.

„Zic Zac” / Distribuție: Andreea Gavriliu, Ștefan Lupu

“„Zic Zac” este spectacolul generației noastre. Vorbește despre etapele unei relații: simpatie și antipatie, porniri animalice și dezbateri filosofice, sensibilitate și cruzime, frici personale și nevoia de a ne găsi jumătatea. Toate acestea sunt înglobate într-o călătorie psihedelică plină de umor și, mai ales, Muzică!
„Zic Zac” este un spectacol care transpiră – și la propriu și la figurat – energie explozivă, sexualitate, umor și sensibilitate care ne învață că dacă ai carte, nu se face primăvară, că „Tăcerea este unul din argumentele cele mai greu de combătut”, că „Limba pe români îi încurcă-n gură” și că ne e frică de frică. Așadar, doamnelor și domnilor, dansați”

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *